ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε αναφορικά με τα ανάγκες σας και να σας κατευθύνουμε στη σωστή επιλογή.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν για μας τη καλύτερη διαφήμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και της άψογης συνεργασίας που έχουμε μαζί τους.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία KOKOSIOULIS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και κατασκευής παντός είδους σιδηροκατασκευών και αλουμινοκατασκευών εδώ και 30 χρόνια. Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε κατασκευαστικές εταιρείες που επιθυμούν κατασκευές από αλουμίνιο και σίδηρο μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου. Τόσο η ποιότητα των προϊόντων μας όσο και οι χρόνοι παράδοσης καθώς επίσης και οι χαμηλές τιμές, κατατάσσουν την εταιρεία μας πολύ υψηλά στην εκτίμηση των πελατών μας και κατ’ επέκταση στη προτίμησή τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο της κατασκευής αλουμινίου και σιδήρου. Στόχος της εταιρείας KOKOSIOULIS είναι η συνεχής εξέλιξη, η ποιοτική λειτουργία και ο σχεδιασμός νέων προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής συμβάλλοντας επίσης και στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας που πετυχαίνουν τα προϊόντα της.

Χρειάζεστε βοήθεια? Καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε στο 27970 29018